Љубомир Фрчкоски

  во

  На фејсбук настана преписка помеѓу професорот по меѓународно право на Правниот факултет во Скопје Љубомир Фрчкоски и Димитар Апасиев, доктор на правни науки.
  сите 8 | | | веќе видена

  „Македонија – блокира” под засилно полициско обезбедување го започна протестот пред Собрание, каде што пратениците ја започнаа финалната фаза за усвојување на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  По десет години на позицијата претседател на државата, актуелниот Ѓорге Иванов пролетва ќе ја напушти таа функција. Иванов е единствениот претседател во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Третиот директор на УБК за време на десетгодишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Атанасовски е уште во притвор. Додека останатите обвинети во истиот случај ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Наместо врвно квалификувани образувани професионални млади со европски идеи, во Република Македонија најдобри кандидати за работа во државната администрација ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 11 | | | веќе видена

   Тој ниту знае, ниту може да го спречи иселувањето, а не пак како што велеше да ги врати според него 600.000 иселени граѓани! Не поминува конкурс во којшто не ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 14 | | | веќе видена

  „Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Зоран Заев без трошка срам по две години, по половина мандат владеење, признава дека има партизација и дека нема никаков план за младите. Тој ниту знае, ниту ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Дамјан Бучковски е последното кадровско решение на државната компанија МЕПСО. Дамјан е син на професорот Владо Бучковски, поранешен премиер и повратник во ...
  сите 23 | | | веќе видена