Љубомир

  во

  Ова лето се одбележаа пет години откако српскиот репрезентативен фудбал ја освои првата титула. Беше тоа на Европското првенство за младинци под селекторската ...
  | | веќе видена

  Пред некој ден ѝ се обрати на нашата јавност екс-претседателот на РМ Бранко Црвенковски кој му даде јасна поддршка на претстојниот референдум. Иако некои ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ На 25 мај 2018 година, на 1ТВ, го исслушавме Љубомир Фрчкоски со експозе за велепредавството на името на државата и идентитетот на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  „Бидете социјално и општествено одговорни фирми, на тој начин пазарот ќе ве препознае и ќе имате далеку поконкурентни способности“. Ова е пораката од Љубомир ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Бидејќи Републичкиот Јавен обвинител Љубомир Јовески, до вчера не најде за потребно да постапи по допрен глас и да отвори соодветна постапка, ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Правото на глас е најсвето демократско право. Секој граѓанин мора да биде слободен да ја изрази сопствената волја на избори или референдум. Дали ќе гласа или ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Правото на глас е најсвето демократско право. Секој граѓанин мора да биде слободен да ја изрази сопствената волја на избори или референдум. Дали ќе гласа или ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Бидејќи Републичкиот Јавен обвинител Љубомир Јовески, до вчера не најде за потребно да постапи по допрен глас и да отвори соодветна постапка, ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Бидејќи републичкиот јавен обвинител Љубомир Јовески, до вчера не најде за потребно да постапи по допрен глас и да отвори соодветна постапка, ВМРО-ДПМНЕ ќе ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Правото на глас е најсвето демократско право. Секој граѓанин мора да биде слободен да ја изрази сопствената волја на избори или референдум. Дали ќе гласа или ...
  сите 124 | | | веќе видена

  „ВМРО-ДПМНЕ очекува Јавниот обвинител Љубомир Јовески, согласно правата и обврските, веднаш да поведе постапка за проверка на наводите и да ги преземе сите ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Сooпштение на ВМРО ДПМНЕ Почитувани, Правото на глас е најсвето демократско право. Секој граѓанин мора да биде слободен да ја изрази сопствената волја на ...
  сите 124 | | | веќе видена