Љубљана

  во

  Вие сте прв автор што дошол да нѐ посети, ми рече наставничката Лилјана Лазареска, која со својот ангажман во образованието, новинарството и како преведувачка ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во саботата, во Нови Сад, значи некаде на половина пат помеѓу Љубљана и Скопје, се одржа основачки состанок на сродни здруженија и иницијативи од регионот чија ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во саботата, во Нови Сад, значи некаде на половина пат помеѓу Љубљана и Скопје, се одржа основачки состанок на сродни здруженија и иницијативи од регионот чија ...
  сите 6 | | | веќе видена

   Сите сакаме да патуваме низ светот, ама ретко кога се решаваме да ја истражиме сопствената држава. Минатиот викенд беше посебно освежување за мене, но и за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  – Порано имав 115 килограми. Никогаш не издржав ниедна диета, зашто секогаш чувствував глад, исцрпеност и замор. Липосукциската исхрана беше мој експеримент ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Порано имав 115 килограми. Никогаш не издржав ниедна диета, зашто секогаш чувствував глад, исцрпеност и замор. Липосукциската исхрана беше мој експеримент кој ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На Факултетот за драмски уметности – Скопје, денеска во рамки на годинешното издание на „Скомрахи“, ќе се одржи Билатералната научна конференција ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На Факултетот за драмски уметности – Скопје, денеска во рамки на годинешното издание на „Скомрахи“, ќе се одржи Билатералната научна конференција ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На Факултетот за драмски уметности – Скопје, денеска во рамки на годинешното издание на „Скомрахи“, ќе се одржи Билатералната научна конференција ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Жителите на градовите во Македонија дишат најзагаден воздух во Европа, покажа последниот извештај на Светската здравствена организација, презентиран на првата ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Цели 26 часа во море помина словенечки сурфер. Горан Јабланов, човекот по кого се трагаше од понеделникот откако исчезна во Јадранското Море кај Умаг, е ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Словенечкот сурфер Горан Јабланов минал 26 часа на олујно море и го преживеал невозможното, допливувајќи од Хрватска до италијанскиот брег. Никој не може да се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со зимскиот распоред на летање што стапи во сила на Меѓународниот аеродром Скопје функционираат 37 редовни авиолинии до 35 дестинации што се опслужени од 13 ...
  сите 28 | | | веќе видена