Љубиша

  во

  Власник на пекара во Пешча, Србија, при подготовка на тесто во мешалка за тесто си ја фатил раката во машината. Несреќата се случила еден час после полноќ во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Општините Охрид и Дебрца денеска со Мировен марш низ централните градски улици го одбележаа 21 септември - Меѓународниот ден на мирот. Главниот настан се одржа ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Општините Охрид и Дебрца денеска со Мировен марш низ централните градски улици го одбележаа 21 септември – Меѓународниот ден на мирот.Главниот настан се одржа ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Валентина Божиновска била еден од предлозите на советниците од ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје за член на одборот за доделување на наградата „13 Ноември“. Овој ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Околу хидроакумулацијата Газивода се испреплетуваат економските и националните интереси. Со водниот прилив, кој доаѓа главно од Србија, се задоволува половина ...
  сите 139 | | | веќе видена

  На 15 септември во 20,00 часот во Мобилната/Монтажна Галерија, во Паркот на Франкофонија ќе се отвори изложбата „Рамнотежист“ на Љубиша Камењаров. Делото ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Со официјално потпишување на спогодбата меѓу Министерството за здравство и Синдикатот, во октомври над 19 000 здравствени работници ќе добијат поголема плата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Спогодба за утврдување на најниската плата за најнизок степен на сложеност и за начинот на пресметување и исплата на платите во здравствената дејност потпишаа ...
  сите 20 | | | веќе видена