Љубчо Георгиевски

  во

  Екс премиерот Љубчо Георгиевски на Фејсбук го искоментира потегот на Србија, во време кога Македонија и Бугарија слават три години од потпишувањето на ...
  | | веќе видена | слични

  Екс премиерот Љубчо Георгиевски на Фејсбук го искоментира потегот на Србија, во време кога Македонија и Бугарија слават три години од потпишувањето на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Денеска полицијата во центарот на Скопје избрка градежни работници од објект за кои велат дека нема дозвола за градба, објави тв 21. Присутен беше и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Денеска полицијата во центарот на Скопје избрка градежни работници од објект за кои велат дека нема дозвола за градба, објави тв 21. Присутен беше и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Промените на Статутот на ВМРО-ДПМНЕ, претставени како значаен чекор кон демократизација на партијата, не сменија ништо во ставот на голем број членови на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Првиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ Љубчо Георгиевски ќе ја тужи ВМРО-ДПМНЕ за, а новите статутарни измени, со кои, меѓу другото, се укинува титулата почесен ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Оние кои константно ја следат македонската политичка сцена, паметат дека поранешниот Претседател на ВМРО-ДПМНЕ Љубчо Георгиевски, откако го напушти кормилото ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Првиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски, подготвува адвокатскиот тим за покренување тужба против ВМРО-ДПМНЕ бидејќи согласно позитивната правна ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Првиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски, подготвува адвокатскиот тим за покренување тужба против ВМРО-ДПМНЕ бидејќи согласно позитивната правна ...
  сите 358 | | | веќе видена

  Љубчо Георгиевски, првиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ, а подоцна и почесен претседател, не е задоволен од последните измени на Статутот во неговата поранешна ...
  сите 64 | | | веќе видена