Лисиче

  во

  На базарот за ракотворби кој се одржуваше минатата недела во галеријата „Колектив“ на скопскиот плоштад, веднаш ми падна во очи една убава црнокоса жена која ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Нефункционирањето на инструментите за ПМ10 честички на мерните станици нема да биде прикажано како намалување на загадувањето на воздухот во годишните ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Студениот бран и северниот ветер привремено помогна да се расчисти загадениот воздух од канцерогените ПМ10 честички, но граѓаните протестираат и бараат ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Екипи на Град Скопје, Министерството за животна средина и просторно планирање и „Пакомак“ деновиве поставуваат пловечка препрека за собирање пластична амбалажа ...
  | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателката на Советот на Општина Аеродром, Ивана Цветковска, вчера во спортскиот центар „Ново Лисиче“ ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Воведувањето на оџачарската услуга подразбира чистење и контрола на уредите за спроведување чад и опремата за ложење, со што се овозможува нормално ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателката на Советот на Општина Аеродром, Ивана Цветковска, вчера во спортскиот центар „Ново Лисиче“ ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателката на Советот на Општина Аеродром, Ивана Цветковска, вчера во спортскиот центар „Ново Лисиче“ ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателката на Советот на Општина Аеродром, Ивана Цветковска, вчера во спортскиот центар „Ново Лисиче“ ...
  сите 41 | | | веќе видена