Лирија

  во

  Екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве поставија заштитни столпчиња пред основното училиште „Лирија“ на улицата „Цветан Димов“. Со поставените столпчиња се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вчера во Прилеп се одржа Изборно првенство за Сениори и кадети во техничка организација на БК 7 Мај Прилеп. Доминираа БК Лирија со освоени 8 златни медали, Бк ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вчера во Прилеп се одржа Изборно првенство за Сениори и кадети во техничка организација на БК 7 Мај Прилеп. Доминираа БК Лирија со освоени 8 златни медали, Бк ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во подрачното училиште „Тодор Јанев“ во село Бањица, во Општина Чашка, 24 ученици од септември 2019 ќе почнат да учат на мајчин албански јазик, а во селото ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во подрачното училиште „Тодор Јанев“ во село Бањица, во Општина Чашка, 24 ученици од септември 2019 ќе почнат да учат на мајчин албански јазик, а во селото ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во подрачното училиште „Тодор Јанев“ во село Бањица, во Општина Чашка, 24 ученици од септември 2019 ќе почнат да учат на мајчин албански јазик, а во селото ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Избегнавме линч, сведочи тренерот на боречкиот клуб „Олимпија“ од Штип, Гордан Николов, кој заедно со колега и уште двајца борачи, учествувал во Изборното ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пливачот Евгениј Поп Ацев го доби признанието за најдобар спортист на годината на Град Скопје. На свеченоста што се одржа во салата на Советот на Град Скопје ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Пливачот Евгениј Поп Ацев го доби признанието за најдобар спортист на годината на Град Скопје.На свеченоста што се одржа во салата на Советот на Град Скопје ...
  сите 29 | | | веќе видена