Липково

  во

  Корисниците на условениот паричен надоместок за средно образование имаат можност до 30 септември, да аплицираат во Центарот за социјални работи Куманово за да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Корисниците на условениот паричен надоместок за средно образование имаат можност до 30 септември, да аплицираат во Центарот за социјални работи Куманово за да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Триесет мали општини и осумте Центри за развој на планските региони со средства од Европската Унија ќе подготвуваат интегрирани развојни планови, за што се ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Охрид, 19. септември 2018 (ИНПРЕС) – Tриесет мали општини, меѓу кои и Дебрца и Вевчани, и осумте Центри за развој на планските региони со средства од ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Tриесет мали општини и осумте Центри за развој на планските региони со средства од Европската Унија ќе подготвуваат интегрирани развојни планови, за што се ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на денешната 89. седница ја разгледа и усвои Информацијата за зголемување на коефициентите на сложеност на работите во јавните ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на денешната 89. седница ја разгледа и усвои Информацијата за зголемување на коефициентите на сложеност на работите во јавните ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на Движењето БЕСА, Африм Гаши, продолжува со интензивните средби на терен со граѓани и активисти за масовно излегување за поддршка на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна 89-та седница со повеќе точки на дневен ред од интерес на граѓаните на земјата, и од ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на Движењето БЕСА, Африм Гаши, продолжува со интензивните средби на терен со граѓани и активисти за масовно излегување за поддршка на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Не заборавајте, Албанците историски се ориентирани кон НАТО и ЕУ и јас цврсто верувам дека на 30 септември сите заедно, пријатели, семејства, и поддржувачи на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Владата денеска ќе ја одржи 89-та седница, на чиј дневен ред, меѓу другите точки е и Информацијата за потпишување на Меморандум за соработка помеѓу Владата на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Гледаат како ќе изгледа системот за снабдување со вода за пиење во општина Липково. Од денеска, проектот нема да биде само на хартија, бидејќи се започнати ...
  сите 72 | | | веќе видена