Лионел

  во

  Шпанските медиуми одвреме наврме знаат да објават снимка или фотографија од детството и фудбалските почетоци на еден од најголемите фудбалери во историјата, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Шпанските медиуми одвреме наврме знаат да објават снимка или фотографија од детството и фудбалските почетоци на еден од најголемите фудбалери во историјата, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Светските и посебно каталонските медиуми знаат одвреме навреме да објават некоја дотогаш непозната фотографија или видео снимка од детството и фудбалските ...
  сите 16 | | | веќе видена