Лидија

  во

  Како се создадени дел од најубавите македонски евергрини и што прават денеска легендите кои ги испеаја. Во Божиќниот специјал на „Еден на Еден“ уживавме заедно ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Секоја година бројот на корисници на социјална помош се намалува, велат од Министерството за труд и социјална политика. Додаваат дека намалувањето се должи на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Егзистенцијалните проблеми се најчестите предизвици на родителите, а најмудри се родителите што учат од своите деца. Ова се само две поенти од кусиот, но ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денеска на новите гробишта во Белград одржан е помен на покојниот командант на Српската доброволна гарда Жељко Ражнатовиќ Аркан, кој е убиен пред 19 години во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Денеска се навршуваат 19 години од смртта на сопругот на Цеца, Жељко Ражнатовиќ Аркан кој беше убиен. Точно пред 19 години беше убиен командантот на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Најубавите македонски евергрини испеани од самите музички легенди - за божиќната епизода на „Еден на Еден“ нè очекува вистинско музичко уживање. Во недела ќе ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Освен поинаквиот моден стил, шминка и фризура, пејачката на оваа фотографија има и значително помалку естетски корекции. Погледнете и уверете се и самите: ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Вокал кој поместува граници и талент со кој се гордее Македонија. Песните како „Што те нема“, „Доволно луд“, Ти си тој“ се врежаа во срцата на многумина и ги ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Институтот за белодробни заболувања кај децата Козле доби нова донација од Жито Лукс, негатоскопи. Донацијата е дел од континуираниот општествено одговорен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Апелационите судии Лидија Димчевска, Суад Алиу и Афрдита Шеху Асани ја укинале пресудата на Основниот суд Скопје 2 кој утврди одговорност за сторена клевета ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Апелационите судии Лидија Димчевска, Суад Алиу и Афрдита Шеху Асани ја укинале пресудата на Основниот суд Скопје 2 кој утврди одговорност за сторена клевета ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Апелационите судии Лидија Димчевска, Суад Алиу и Афрдита Шеху Асани ја укинале пресудата на Основниот суд Скопје 2 кој утврди одговорност за сторена клевета ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Првиот човек на Судскиот совет, Зоран Караџовски, рече дека минатогодишната одлука на Судскиот-буџетски совет за исплата на додатоци на плата за членовите на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Првиот човек на Судскиот совет, Зоран Караџовски, рече дека минатогодишната одлука на Судскиот-буџетски совет за исплата на додатоци на плата за членовите на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Првиот човек на Судскиот совет, Зоран Караџовски, рече дека минатогодишната одлука на Судскиот-буџетски совет за исплата на додатоци на плата за членовите на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Првиот човек на Судскиот совет, Зоран Караџовски, рече дека минатогодишната одлука на Судскиот-буџетски совет за исплата на додатоци на плата за членовите на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Првиот човек на Судскиот совет, Зоран Караџовски, рече дека минатогодишната одлука на Судскиот-буџетски совет за исплата на додатоци на плата за членовите на ...
  сите 7 | | | веќе видена