Ленче

  во

  Во Свети Николе се одржа петата трибина од кампањата за зголемување на земјоделското осигурување- „Не гледај во небото, осигури се“. И овој пат се дружевме со ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Jасна Софија Косановиќ од Штутгард е добитник на наградата „Поетски Синтези“ за книгата поезија „Ромска душа“ во рамките на меѓународниот поетски фестивал ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Видно изнемоштен денеска во Кривичниот суд на рочиштето за случајот „Талир“ се појави поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески, кој според ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Видно изнемоштен денеска во Кривичниот суд на рочиштето за случајот „Талир“ се појави поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески, објави „ “. ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Судењето за незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ „Талир” се одложува за 12 септември, поради отсуство на еден од поротниците. Процесот го води ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Jасна Софија Косановиќ од Штутгард е добитник на наградата „Поетски Синтези“ за книгата поезија „Ромска Душа“ во рамките на меѓународниот поетски фестивал ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Процесот го води судијата Осман Шабани, а застапник на обвинението е Ленче Ристевска од СЈО. Во судница беа присутни обвинетите Миле Јанакиески, спроведен од ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Судењето за незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ „Талир” се одложува за 12 септември, поради отсуство на еден од поротниците. Процесот го води ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Судењето за незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ „Талир” се одложува за 12 септември, поради отсуство на еден од поротниците. Процесот го води ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во продолжение на вкрстените прашања што му ги поставуваше обвинетиот Сашо Мијалков во процесот „Тврдина-Таргет“ за незаконското масовно прислушување и ...
  сите 26 | | | веќе видена