LED

  во

  Без оглед на сите негови мани, моделот Zastava 101, односно Skala, односно Yugo 311, најпознат како „Стоеден“ или „Стокец“, засекогаш ќе остане срцата на многу ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Без оглед на сите негови мани, моделот Zastava 101, односно Skala, односно Yugo 311, најпознат како „Стоеден“ или „Стокец“, засекогаш ќе остане срцата на многу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Изминатата вечер во НБА лигата беа одиграни седум натпревари, а најголемо внимание привлекува неславниот рекорд на ЛА Лејкерси. Торонто против Лејкерси славеше ...
  сите 83 | | | веќе видена

  И покрај сите свои недостатоци, Застава 101, или Скала, или "311 Југо" и познат како "Стојадин" или "Кец" засекогаш ќе остане во нашите срца. И покрај тоа што ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Часовниците се поместија за еден час наназад, а многу луѓе ќе патуваат од работа до дома во темница. И покрај тоа што има помал патен сообраќај во текот на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Часовниците се поместија за еден час наназад, а многу луѓе ќе патуваат од работа до дома во темница. И покрај тоа што има помал патен сообраќај во текот на ...
  сите 5 | | | веќе видена