ЛЕД

  во

  Откриено е како мутација на D614G ќе влијае на тежина на болеста на луѓето ширум светот.Новиот корона вирус мутирал и во светот доминира неговата варијација, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европската вселенска агенција објави спектакуларна снимка од кратерот на Марс кој би можел да овозможи населување на луѓе и да биде извор на вода за човечката ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Научниците се загрижени од зголемената популација на дабари на Аљаска и на други места во Арктикот. Биолозите и климатолозите ја набљудуваaт интересната заемна ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Научниците се загрижени од зголемената популација на дабари на Аљаска и на други места во Арктикот. Биолозите и климатолозите ја набљудуваaт интересната заемна ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска, се сретна со директорот на АД ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Бидејќи со сè што правиме, главниот фокус е секогаш на клиентот. Секој производ или услуга што ги нудиме целат кон тоа да предизвикаат пеперутки во нашиот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Бидејќи со сè што правиме, главниот фокус е секогаш на клиентот. Секој производ или услуга што ги нудиме целат кон тоа да предизвикаат пеперутки во нашиот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска, оствари средба со директорот на АД ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар, дополнителната ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Оливер Спасовски, заменикот министер за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар, дополнителната заменичка ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Бидејќи со сè што правиме, главниот фокус е секогаш на клиентот. Секој производ или услуга што ги нудиме целат кон тоа да предизвикаат пеперутки во нашиот ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Бидејќи со сè што правиме, главниот фокус е секогаш на клиентот. Секој производ или услуга што ги нудиме целат кон тоа да предизвикаат пеперутки во нашиот ...
  сите 6 | | | веќе видена