ЛДП

  во

  Од реконструкција или метла која за едни ќе исчисти за други ќе остави дел под тепих, па се до револуција која ги изеде сопствените деца . Различни толкувања и ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Горан Милевски, новоназначениот министер за локална самоуправа, нема дом на свое име и целиот недвижен имот што го пријавил во анкетниот лист е на неговите ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Премиерот Заев го предложи новиот состав на кабинетот кој сега е пополнет со нови кадри додека пак главното изненадување е одлуката тој самиот одреден период ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Откако долго време се најавуваше, викендов предлогот за реконструкција на Владата стигна во Собрание, а со тоа и биографиите на новите функционери. Премиерот ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Нови министри се Насер Нуредини за екологија, Хисни Исмаили за култура, Трајан Димковски за земјоделство и Горан Милевски за локална самоуправа, а Садула ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Од биографиите на сите нови предложени министри, за култура, земјоделство, животна средина, локална самоуправа и за политички систем и односи меѓу заедниците, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  ЛДП донесе и одлука за министер во овој ресор да ме предложи мене, како претседател на ЛДП и со тоа да даде тежина на ова значајно за нас министерство. ...
  сите 259 | | | веќе видена

  „Метлата“, најавена во април по првиот круг претседателски избори, донесе пет нови министри. Најголемо изненадување од реконструкцијата е одлука на Заев во ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Долгонајавуваната реконструкција на Владата го доби својот епилог. Четири нови имиња седнуваат во министерска фотеља, еден го менува ресорот, а одговорност за ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Дел од владината реконструкција е и Зоран Шапуриќ. Тој во владата на Заев беше Министер без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската ...
  сите 259 | | | веќе видена

  ,,Одговорноста е голема, но ја прифаќам и како лидер на ЛДП и како политичар. Ќе работиме чесно, со намалување на непотребните трошоци и привилегии, заедно со ...
  сите 259 | | | веќе видена