Лазаров

  во

  Спортмедиа во Келн, Марија Ковачева Не сме светски шампиони за да се разочаруваме по еден пласман на 15-то место на Светското првенство кое се одржува во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Судењето за 27 април пак се одложи поради тоа што не се окончани правосилните решенија за амнестијата, поради што се одложи и претходното рочиште, прво во 2019 ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Судењето за насилствата во Собранието на 27 април минатата година денеска беше одложено за 31 јануари, зашто сè уште не се правосилни сите одговори по жалбите ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Рочиштата овој месец почнаа често да се одложуваат, за разлика од не толку одамна кога судењата траеја и во „трета смена“, а судовите беа со набиена агенда и ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска продолжува судењето за настаните на 27 април минатата година во Собранието на Република Македонија, против осумнаесетмината ...
  сите 70 | | | веќе видена

  При сублимирањето на придобивките и пропуштените шанси на ова СП, не треба да се изостави фактот дека Македонија на овој шампионат, за разлика од претходните, ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Судењето за 27 април пак се одложи поради тоа што не се окончани правосилните решенија за амнестијата, поради што се одложи и претходното рочиште, прво во 2019 ...
  сите 70 | | | веќе видена