Лас

  во

  Зошто луѓето аплаудираат кога авионот ќе слета? Сигурно сте се запрашале за тоа, а ако сте мислеле дека одговорот е затоа што пилотот успешно го спуштил ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Дали сте се запрашале зошто патниците аплаудираат кога авионот ќе слета? – Ова е одговорот Зошто луѓето аплаудираат кога авионот ќе слета? Сигурно сте се ...
  сите 33 | | | веќе видена

  После втората раскошна венчавка, која е одржана во луксузен дворец во јужна Франција, британската актерка Софи Тарнер и пејачот Џо Џонас, отишле на меден месец ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американското воено воздухопловство издало строго предупредување за повеќе од милион луѓе, да не се обидуваат да го спроведат планот во септември да "упаднат" ...
  сите 8 | | | веќе видена