Лаос

  во

  Во светот 27.9 милиони луѓе се заразени со коронавирусот. Досега од опасниот вирус починаа 905.552, додека оздравеа скоро 20 милиони луѓе. САД, Индија, ...
  сите 298 | | | веќе видена

  ЕКИПА во Тбилиси, Грузија Владимир Булатовиќ Македонската сениорска репрезентација за првпат во својата историја се соочува на фудбалски план со селекцијата на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Фарските острови се една од земјите во светот каде засега нема ниту еден починат од коронавирусот. Досега се регистрирани 188 случаи на заразени, и сите се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос на Корона вирусот, споредено со Македонија, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос од Корона вирусот, споредено со Македонија. ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос на Корона вирусот, споредено со Македонија, ...
  сите 190 | | | веќе видена

  Најбезбедни држави во планот за заштита од пандемијата на коронавирусот е Швајцарија, додека најопасни се Јужен Судан, покажува листата на „Форбс“. Но, она ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос езбедни земји во борбата против Корона ...
  сите 320 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос од Корона вирусот, споредено со Македонија. ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос од Корона вирусот, споредено со Македонија, ...
  сите 258 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос од Корона вирусот, споредено со Македонија, ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Најбезбедни држави во планот за заштита од пандемијата на коронавирусот е Швајцарија, додека најопасни се Јужен Судан, покажува листата на „Форбс“. Но, она што ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Македонија ја нема на листата на магазинот „Форбс“ меѓу сто најбезбедни земји во битката со коронавирус објави лидерот на опозицијата кој вината за тоа ја ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос од Корона вирусот, споредено со Македонија ...
  сите 203 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде с'е започна, Кина, се побезбедни земји во однос од Коронавирусот, споредено со ...
  сите 203 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос од Корона вирусот, споредено со Македонија, ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш, Иран, па и изворот од каде се започна Кина, се побезбедни земји во однос од Корона вирусот, споредено со Македонија, ...
  сите 179 | | | веќе видена