Лагард

  во

  Владите на земјите-членки на Европска Унија ја избраа Кристалина Георгиева од Бугарија за свој кандидат за директорка на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ).Таа ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Владите на земјите-членки на Европска Унија ја избраа Кристалина Георгиева од Бугарија за свој кандидат за директорка на Меѓународниот монетарен фон д (ММФ). ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Владите на земјите-членки на Европска Унија ја избраа Кристалина Георгиева од Бугарија за свој кандидат за директорка на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ). ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Владите на земјите-членки на Европска Унија ја избраа Кристалина Георгиева од Бугарија за свој кандидат за директорка на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ). ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Владите на земјите-членки на Европска Унија ја избраа Кристалина Георгиева од Бугарија за свој кандидат за директорка на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ).Таа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Владите на земјите-членки на Европска Унија ја избраа Кристалина Георгиева од Бугарија за свој кандидат за директорка на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ). ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Европските влади одлучија Бугарката Кристалина Георгиева, извршна директорка на Светската банка, да биде нивниот кандидат за нов директор на Меѓународниот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Владите на земјите-членки на Европска Унија ја избраа Кристалина Георгиева од Бугарија за свој кандидат за директорка на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ). ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Бугарката Кристалина Георгиева (65) ја доби поддршката од Владите на земјите членки на Европската унија (ЕУ) да биде заеднички кандидат за шеф на Меѓународниот ...
  сите 38 | | | веќе видена