Квинс

  во

  Александрија Окасио-Кортез има само 29 години и е најмлада помеѓу жените кои по парламентарните избори во Америка влегоа во законодавните органи на власта. "Не ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Александрија Окасио-Кортез има само 29 години и е најмлада помеѓу жените кои по парламентарните избори во Америка влегоа во законодавните органи на власта. "Не ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Александрија Окасио-Кортзе има само 29 години и е најмлада меѓу жените кои после парламентарните избори во Америка влегле во законодавните органи на власта, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во рамките на манифестацијата „Кавадаречка културна есен“ вечерва со почеток во 19.30 часот во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци целовечерен ...
  сите 2 | | | веќе видена