Кузмановски

  во

  Европската банка за обнова и развој синоќа го одобри заемот од 10 милиони евра за да се купат 35 еко-автобуси. Во соопштението од банката стои дека со заемот ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Игор Панчевски е најпознатиот експерт за енергетска ефикасност и развива и работи на проекти финансирани од Европската Унија, ЕБОР, ГИЗ, УНДП и други донатори. ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Европската комисија во есенскиот извештај за Македонија што го објави вчера констатира дека „минималниот“ но сепак значаен економски раст на земјата оваа ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Читајте меѓу редови, прашувајте се кој ви ја испраќа медиумската порака, зошто го привлекува вашето внимание и кои се вредностите што ги испраќа таа, им ...
  сите 28 | | | веќе видена

  „Супертрејд“ годинава драстично ја зголеми работата со државни тендери. Колку е енорма промената на позицијата на „Супертрејд“ се гледа од јавно достапниот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонската влада и другите државни органи од централната и локална власт потрошиле вкупно 18,63 милиони евра, или 1,14 милијарди денари за да ги помогнат ...
  сите 34 | | | веќе видена