Курди

  во

  Партијата на демократската унија (ПУД) на сириските Курди и нејзиното вооружено крило Силите за заштита на народот, се огранок на Курдската работничка партија ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Партијата на демократската унија (ПУД) на сириските Курди и нејзиното вооружено крило Силите за заштита на народот, се огранок на Курдската работничка партија ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Партијата на демократската унија (ПУД) на сириските Курди и нејзиното вооружено крило Силите за заштита на народот, се огранок на Курдската работничка партија ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Левоцентристички пратеник со курдско потекло му го спасил животот на пратеник на антиимигрантската партија Алтернатива за Германија (АФД) кој во Парламентот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Левоцентристички пратеник со курдско потекло му го спасил животот на пратеник на антиимигрантската партија Алтернатива за Германија (АФД) кој во Парламентот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Левоцентристички пратеник со курдско потекло му го спасил животот на пратеник на антиимигрантската партија Алтернатива за Германија (АФД) кој во Парламентот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Турскиот министер за одбрана Хулуси Акар денеска информира дека обуката на заедничките турско-американски воени патроли во сирискиот регион Манбиџ завршила и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Турските сили бомбардираа денеска позиции на курдската Единица за заштита на народот, на источниот дел на реката Еуфрат во северниот дел на Сирија. Мета на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Четворица на припадници на сепаратистичката Курдска работничка партија (ПКК) беа ликвидирани при воздушен напад на турското Воено воздухопловство во реонот на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Четворица на припадници на сепаратистичката Курдска работничка партија (ПКК) беа ликвидирани при воздушен напад на турското Воено воздухопловство во реонот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Четворица на припадници на сепаратистичката Курдска работничка партија (ПКК) беа ликвидирани при воздушен напад на турското Воено воздухопловство во реонот на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Четворица на припадници на сепаратистичката Курдска работничка партија (ПКК) беа ликвидирани при воздушен напад на турското Воено воздухопловство во реонот на ...
  сите 28 | | | веќе видена