Крка

  во

  Српската Агенција за лекови и медицински средства ги информира здравствените работници во Србија дека 40-тина медикаменти предизвикуваат штетните последици, но ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Српската Агенција за лекови и медицински средства ги информира здравствените работници во Србија дека 40-тина медикаменти предизвикуваат штетните последици, но ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во општата хистерија и потера по озлогласениот криминалец, сега и официјално бегалец од правдата, се втурнаа сите медиуми, Фејсбук патроли и разни други ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, побарал од Министерството за образование и наука да го „чешла“ моето досие за тоа како сум докторирал на УКИМ ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, побарал од Министерството за образование и наука да го „чешла“ моето досие за тоа како сум докторирал на УКИМ ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Животот е тркало – час си горе, час долу, напиша актерот Тони Михајловски по обвинението против него за закани преку социјални мрежи упатени кон новинарот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  „Јас Бранко Тричковски можам да го убијам и да не ми трепне око. Прости ми боже“ ова е заканата на актерот Тони Михајлоски кон новинарот Тричковски а за која ...
  сите 11 | | | веќе видена

   Во соопштението од обвинителството, информираат, минатата година, со коментар на социјалните мрежи, обвинетиот повикал на физичка ликвидација на новинарот – ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Актерот Тони Михајлоски се сомничи дека на 16.6. изминатата година, по информатички систем се заканил дека ќе стори дело кое е казниво со закон и гласи 5 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Животот е тркало – час си горе, час долу, напиша актерот Тони Михајловски, по обвинението против него за закани преку социјални мрежи упатени кон новинарот ...
  сите 19 | | | веќе видена