Кризниот

  во

  Локализиран и целосно е ставен под контрола пожарот што вчера попладне избувна во подножјето на Осоговските Планини во близина на кочанските села Бели и Лешки, ...
  сите 190 | | | веќе видена

  Скопје денеска одбележува три години од невремето што предизвика поплави во кои загинаа 22 лица.Попладнето на 6 август 2016, скопскиот регион беше погоден од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во поплавите загинаа 22 лица. Трагедијата започна на 6 ти август 2016, во попладневните часови кога целиот скопски регион беше погоден од обилни врнежи од дожд ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Скопје денеска одбележува три години од невремето што предизвика поплави во кои загинаа 22 лица. Попладнето на 6 август 2016, скопскиот регион беше погоден од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Скопје денеска одбележува три години од невремето што предизвика поплави во кои загинаа 22 лица. Попладнето на 6 август 2016, скопскиот регион беше погоден од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Денеска се одржа трибина на тема „Национална платформа за намалување на ризици од несреќи и катастрофи на Република Северна Македонија“ на која присуствуваа ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Денеска се одржа трибина на тема „Национална платформа за намалување ризици од несреќи и катастрофи на Република Северна Македонија“ на која присуствуваа ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Денеска се одржа трибина на тема „Национална платформа за намалување ризици од несреќи и катастрофи на Република Северна Македонија“ на која присуствуваа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Денеска се одржа трибина на тема „Национална платформа за намалување на ризици од несреќи и катастрофи на Република Северна Македонија“ на која присуствуваа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Денеска се одржа трибина на тема „Национална платформа за намалување ризици од несреќи и катастрофи на Република Северна Македонија“ на која присуствуваа ...
  сите 17 | | | веќе видена