Криволак

  во

  На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот пат Неготино – Лакавица од утре ќе се реконструира мостот на Вардар кај село Пепелиште, поради што сообраќајот ќе се пренасочува по земјаниот ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот пат Неготино – Лакавица од утре ќе се реконструира мостот на Вардар кај село Пепелиште, поради што сообраќајот ќе се пренасочува по земјаниот ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот пат Неготино – Лакавица од утре ќе се реконструира мостот на Вардар кај село Пепелиште, поради што сообраќајот ќе се пренасочува по земјаниот ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На регионалниот пат Неготино – Лакавица од утре ќе се реконструира мостот на Вардар кај село Пепелиште, поради што сообраќајот ќе се пренасочува по земјаниот ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ги посетија населените места во Неготино. Граѓаните од населените места Тремник, Војнашци и Криволак во неготинско истакна дека ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ги посетија населените места во Неготино. Граѓаните од населените места Тремник, Војнашци и Криволак во неготинско истакна дека ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ги посетија населените места во Неготино. Граѓаните од населените места Тремник, Војнашци и Криволак во неготинско истакна дека ...
  сите 24 | | | веќе видена