Кривогаштани

  во

  Се интензивира откупот на тутунот во земјава и во прилепско-пелагонискиот регион, зашто временските услови одговараат за домашната манипулација пред родот да ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Се интензивира откупот на тутунот во земјава и во прилепско-пелагонискиот регион, зашто временските услови одговараат за домашната манипулација пред родот да ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Се интензивира откупот на тутунот во земјава и во прилепско-пелагонискиот регион, зашто временските услови одговараат за домашната манипулација пред родот да ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Почитувани сограѓани Во последниве денови се појавија написи од најразлични скриени портали како и од официјални страници на таканаречена унија на млади сили и ...
  | | веќе видена | слични

  Откупот на тутунот деновиве се одвива со намален интензитет пред се поради студеното време кое не дозволува негова обработка. Досега се откупени повеќе од 16 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Интересен феномен од селото Годивље во општина Кривогаштани се прошири на социјалните мрежи. Според коментарите дрвото се наоѓа на 500 метри над селото и е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Денеска во Македонија се одржа најголемиот Божикен настан во регионот, на кој учество околу 10 илјади деца од целата земја, од кои, 5000 во Скопје и 5000 низ ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Во Скопје, на плоштадот пред Црквата Св.Димитриј, ќе се одржува ГОЛЕМА БОЖИКНА МАНИФЕСТАЦИЈА со Божикен концерт и Божикна претстава на кои што ќе им претходи ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Бадник или ден пред, Христовото раѓање, Божик. Бадник очекување на Христовото раѓање. Првите весници на празникот се децата коледари. Тие одејќи од врата до ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Денеска од 11 часот, Македонија ќе биде домаќин на најголемиот Божикен настан во регионот, на кој се очекува учество на околу 10 илјади деца од целата земја, ...
  сите 105 | | | веќе видена