Крит

  во

  Сигурни сме дека нема човек кој барем еднаш не заседнал во кафеана, а да ја нема чуено славната и прекрасна песна „А сад адио“. Култната песна е компонирана за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Со стоечки аплауз на почетокот и на крајот од свечениот собир беше поздравен академик Ѓорѓи Филиповски, единствениот жив од тројцата основачи на МАНУ, кому ...
  сите 7 | | | веќе видена

  МАНУ денеска со аплауз го поздрави академик Ѓорѓи Филиповски, единствениот жив од тројцата основачи на оваа инстуцијата, чиј стоти роденден денеска беше ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Академик Ѓорѓи Филиповски, единствениот жив од тројцата основачи на МАНУ, на 6 мај наполни 100 години, а денес во 12 часот во Академијата ќе се одржи свеченост ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Грк од Крит дал крв за анализа, па останал во шок кога му ги соопштиле резултатите кои упатувале на бременост . Шокираниот маж приказната ја споделил со ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Македонските студенти имаат можност да добијат целосни стипендии од ОКТА и од Групацијата Хеленик Петролеум за постдипломски студии во Грција. Стипендијата, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонските студенти имаат можност да добијат целосни стипендии од ОКТА и од Групацијата Хеленик Петролеум за постдипломски студии во Грција. Стипендијата, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Македонските студенти имаат можност да добијат целосни стипендии од ОКТА и од Групацијата Хеленик Петролеум за постдипломски студии во Грција. Стипендијата, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонските студенти имаат можност да добијат целосни стипендии од ОКТА и од Групацијата Хеленик Петролеум за постдипломски студии во Грција. Стипендијата, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Македонските студенти имаат можност да добијат целосни стипендии од ОКТА и од Групацијата Хеленик Петролеум за постдипломски студии во Грција. Стипендијата, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Оваа заоблено волуминозно здание ги следи контурите на земјата на која се наоѓа. Неутралните материјали се спојуваат со пустинскиот терен, интегрирајќи се во ...
  | | веќе видена

  Лошите временски услови и силниот ветер беа причина, авионот во кој што беше грчкиот претседател Прокопис Павлопулос, наместо во Хања да слета во Ираклио на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Лошите временски услови и силниот ветер беа причина, авионот во кој што беше грчкиот претседател Прокопис Павлопулос, наместо во Хања да слета во Ираклио на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Лошите временски услови и силниот ветер беа причина, авионот во кој што беше грчкиот претседател Прокопис Павлопулос, наместо во Хања да слета во Ираклио на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Лошите временски услови и силниот ветер беа причина, авионот во кој што беше грчкиот претседател Прокопис Павлопулос, наместо во Хања да слета во Ираклио на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Лошите временски услови и силниот ветер беа причина, авионот во кој што беше грчкиот претседател Прокопис Павлопулос, наместо во Хања да слета во Ираклио на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Лошите временски услови и силниот ветер беа причина, авионот во кој што беше грчкиот претседател Прокопис Павлопулос, наместо во Хања да слета во Ираклио на ...
  сите 36 | | | веќе видена