Кристофер

  во

  Во моменти кога се очекува исходот од Брегзит, а деновите на премиерката Тереза Меј најверојатно се одбројани, според легендата Обединетото Кралство има шанси ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Во моменти кога се очекува исходот од Брегзит, а деновите на премиерката Тереза Меј најверојатно се одбројани, според легендата Обединетото Кралство има шанси ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Последниот час од филмот е вистински визуелен и аудиоспектакл. Последната битка е она што постави нови и многу повисоки критериуми за тоа како треба да изгледа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во моменти кога се очекува исходот од Брегзит, а деновите на премиерката Тереза Меј најверојатно се одбројани, според легендата Обединетото Кралство има шанси ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Во моменти кога се очекува исходот од Брегзит, а деновите на премиерката Тереза Меј најверојатно се одбројани, според легендата Обединетото Кралство има шанси ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Во моменти кога се очекува исходот од Брегзит, а деновите на премиерката Тереза Меј најверојатно се одбројани, според легендата Обединетото Кралство има шанси ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Пред три недели првиот човек на американското министерство за правда, Вилијам Бар, започна со истрага како и зошто воопшто дошло до тоа Роберт Мулер да ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Венецуела тврди дека поранешниот шеф на разузнавачката служба на оваа јужноамериканска земја бил регрутиран од ЦИА, но за среќа бил откриен ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Тинејџер од Северно Кентаки, кој го тужеше локалниот оддел за здравство откако му беше забрането да оди на училиште бидејќи одбиваше да се вакцинира против ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Осумнаесетгодишниот Џером Канкел минатиот месец почна легална акција против неговото училиште, откако му беше забрането да доаѓа, поради тоа што одбиваше да се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Големо истражување на ОН покажа дека животниот век на населението на Земјата е продолжен, но не се раѓаат доволно деца, па така на планетата денеска има повеќе ...
  сите 7 | | | веќе видена