Козјак

  во

  Магична е глетката одозгора на Козјак, најголемото вештачко езеро кај нас. Рај за очи е моментот кога ќе стасате над Козјак, но и рај за инстаграмџии. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пештерата „Рамниште“ во Прилепско, една од најпосетуваните, открива нови артефакти и податоци дека не е само ремек дело на природата, туку крие и остатоци од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пештерата „Рамниште“ во Прилепско, една од најпосетуваните, открива нови артефакти и податоци дека не е само ремек дело на природата, туку крие и остатоци од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Пештерата „Рамниште“ во Прилепско, една од најпосетуваните, открива нови артефакти и податоци дека не е само ремек дело на природата, туку крие и остатоци од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Ова се почетни наоди кои ги констатира истражувачот и новинар Тренчо Димитриески кој повеќе од две децении ја истражува материјалната култура во Пелагонија и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Носителката на листа за пратеници во Изборна единица број 1 и потпретседателка на СДСМ, Мила Царовска заедно со Дарко Каевски и со социјал-демократската ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Нашата партија е предводник на еколошките процеси и подигање на јавната свест за заштита на животната средина. Создавање еко држава е и останува наш врвен ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пештерата „Рамниште” во Прилепско, една од најпосетуваните, открива нови артефакти и податоци дека не е само ремек дело на природата, туку крие и остатоци од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Носителката на листа за пратеници во Изборна единица број 1 и потпретседателка на СДСМ, Мила Царовска заедно Дарко Каевски и со социјал-демократската младина ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Носителката на листа за пратеници во Изборна единица број 1 и потпретседателка на СДСМ, Мила Царовска заедно Дарко Каевски и со социјал-демократската младина ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Носителката на листа за пратеници во Изборна единица број 1 и потпретседателка на СДСМ, Мила Царовска заедно Дарко Каевски и со социјал-демократската младина ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Нема сеча на шума кај водопадот во Длабочица, МВР ќе утврди кој и зошто ангажирал градежна машина, соопшти денеска ЈП „Национални шуми“. Претрпијатието во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Нема сеча на шума кај водопадот во Длабочица, МВР ќе утврди кој и зошто ангажирал градежна машина, соопшти денеска ЈП „Национални шуми“. Претпријатието во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Нема сеча на шума кај водопадот во Длабочица, МВР ќе утврди кој и зошто ангажирал градежна машина, соопшти денеска ЈП „Национални шуми”. Претрпијатието во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Нема сеча на шума кај водопадот во Длабочица, МВР ќе утврди кој и зошто ангажирал градежна машина, соопшти денеска ЈП „Национални шуми“. Претрпијатието во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Диви копачи го уништиле водопадот во селото Длабочица, Општина Старо Нагоричане, еден од најживописните и најзелени предели во Североисточниот Регион. ...
  сите 12 | | | веќе видена