Костас Караманлис

  во

  Мицотакис, Варвициотис и Караманлис – старата политичка елита, која ја создаде „Нова демократија“ и управува со земјата од Граѓанската војна (1946-1949 година) ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Портпаролот на грчката Влада, од Генералниот секретаријат за медиуми го соопшти составот на Владата на Кирјакос Мицотакис, ги објави имињата на министрите, ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Портпаролот на грчката влада, од Генералниот секретаријат за медиуми го соопшти составот на владата на Кирјакос Мицотакис, ги објави имињата на министрите, ...
  сите 156 | | | веќе видена

  Конзервативната Нова демократија на Кирјакос Мицотакис оствари очекувана победа на предвремените избори во Грција и ја прекина 4-годишната пауза на владеењето ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Конзервативната Нова демократија на Кирјакос Мицотакис оствари очекувана победа на предвремените избори во Грција и ја прекина 4-годишната пауза на владеењето ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Со победа на предвредемите парламентарни избори, најголема во последните 38 години, вчера Нова демократија на Киријакос Мицотакис ја прекина четиригодишната ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Со победа на предвредемите парламентарни избори, најголема во последните 38 години, вчера Нова демократија на Киријакос Мицотакис ја прекина четиригодишната ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Конзервативната Нова демократија на Киријакос Мицотакис ја оствари очекуваната победа на предвремените избори во Грција и ја прекина четиригодишната пауза на ...
  сите 213 | | | веќе видена