Корејскиот

  во

  За да промениме канал или да го намалиме или зголемиме звукот на нашиот телевизор, во иднина ќе треба само да помислиме на тоа. Корејскиот технолошки гигант ...
  сите 9 | | | веќе видена

  За да промениме канал или да го намалиме или зголемиме звукот на нашиот телевизор, во иднина ќе треба само да помислиме на тоа. Корејскиот технолошки гигант ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Севернокорејските претставници го одложија состанокот со американскиот државен секретар Мајк Помпео бидејќи не се подготвени, изјави амбасадорката на САД во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Севернокорејските претставници го одложија состанокот со американскиот државен секретар Мајк Помпео бидејќи не се подготвени, изјави амбасадорката на САД во ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Русија побара од Советот за безбедност на Обединетите нации денеска на затворена седница да расправа за санкциите кон Северна Кореја, соопштија дипломатски ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Русија побара од Советот за безбедност на Обединетите нации денеска на затворена седница да расправа за санкациите кон Северна Кореја, соопштија дипломатски ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Русија побара од Советот за безбедност на Обединетите нации денеска на затворена седница да расправа за санкциите кон Северна Кореја, соопштија дипломатски ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Русија побара од Советот за безбедност на Обединетите нации денеска на затворена седница да расправа за санкциите кон Северна Кореја, соопштија дипломатски ...
  сите 37 | | | веќе видена