Кореја

  во

  Џон Болтон, советникот за национална безбедност на американскиот претседтаел изјави дека „не постои сомневање” дека Северна Кореја ги прекршила резолуциите на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Џон Болтон, советникот за национална безбедност на американскиот претседтаел изјави дека „не постои сомневање” дека Северна Кореја ги прекршила резолуциите на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Светското првенство за играчи до 20 години во Полска е одлична можност за заработка во период кога се „спушта завесата“ во најсилните европски првенства. ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Северна Кореја нема да води преговори со САД за денуклеаризација на Корејскиот полуостров, се додека американската страна не го промени пристапот кон градење ...
  сите 51 | | | веќе видена