Кореа

  во

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16-ти ноември ќе бидат дел од AllWeb, првата и единствена конференција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16. ноември ќе бидат дел од AllWeb, првата и единствена конференеција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Samsung го претстави долгоочекуваниот екран којшто е еластичен и може да се превиткува. Наречен Infinity Flex , овој екран ќе овозможи уреди кои ќе се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16. ноември ќе бидат дел од AllWeb, првата и единствена конференеција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16. ноември ќе бидат дел од AllWeb , првата и единствена конференеција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Фудбалерот на Сао Паоло, Даниел Кореа беше убиен во Бразил неодамна на брутален начин. Неговите гениталии беа отсечени и беше речиси обезглавен.Кореа беше ...
  сите 2 | | | веќе видена