Корча

  во

  Весникот „Илинден“ единствен печатен медиум на македонски јазик во Албанија, веќе е достапен и во националните библиотеки во Скопје и во Тирана.– Сите броеви ...
  | | веќе видена

  Весникот „Илинден“ единствен печатен медиум на македонски јазик во Албанија, веќе е достапен и во националните библиотеки во Скопје и во Тирана. - Сите броеви ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Првиот број на Македoнскиот весник “Илинден” излезе на печат во март 2011 година во Тирана. Весникот се дистрибуира во областите во Албанија, населени со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници од заедницата на Македонците во Албанија, односно Ефтим Митревски и Нико Китани, кој е и претставник на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На средбата, како што соопшти владината прес-служба, од претставниците од заедницата на Македонците во Албанија е изразена поддршка за успешните процеси што ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници од заедницата на Македонците во Албанија, односно Ефтим Митревски и Нико Китани, кој е и претставник на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници од заедницата на Македонците во Албанија, Ефтим Митревски и Нико Китани, кој е и претставник на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници од заедницата на Македонците во Албанија, Ефтим Митревски и Нико Китани, кој е и претставник на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници од заедницата на Македонците во Албанија, Ефтим Митревски и Нико Китани, кој е и претставник на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници од заедницата на Македонците во Албанија, Ефтим Митревски и Нико Китани, кој е и претставник на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници од заедницата на Македонците во Албанија, односно Ефтим Митревски и Нико Китани, кој е и претставник на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во селото Церје, Македонците од Мала Преспа, по традиција негувана со векови, го одбележаа празникот Успение на Пресвета Богородица. Иако поголемиот број ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Се и сешто сме гледале, но вакво нешто...Неверојатно видео доѓа од Корча, град на југоисток во Албанија.Во главна улога е попот, кој осветува обложовалница, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Македонски весникот “Илинден”: М-р Андреа Алексовски ве молиме дадете кратка биографија за читателите. Андреа Алексовски е роден во Скопје 1978 година. Го ...
  сите 16 | | | веќе видена