Конвенцијата

  во

  Правото на пристап до информации и правото на избор се основни човекови права и лицата со попречености треба да имаат еднакво право на избор и право на глас. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Центрите се опремени по најсовремени стандарди и со нив треба да се зголеми квалитетот на животот на децата и на лицата со попреченост во овие два града и ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Во организација на движењето против хендикеп „Полио Плус“, денеска во просториите на прилепското средно економско училиште „Кузман Јосифоски-Питу“ во Прилеп, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во организација на движењето против хендикеп Полио Плус во просториите на СОУ „Кузман Јосифоски-Питу“ во Прилеп, беше организирана панел дискусија. Тема на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во организација на движењето против хендикеп Полио Плус во просториите на СОУ „Кузман Јосифоски-Питу“ во Прилеп, беше организирана панел дискусија. Тема на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Тема на дискусијата, на која учествуваа и градоначалникот Илија Јованоски, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и пратеникот Хари Локвенец, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и градоначалникот Илија Јовановски, денеска го отворија Дневниот центар за церебрална парализа во ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Во организација на движењето против хендикеп „Полио Плус“, денеска во просториите на прилепското средно економско училиште „Кузман Јосифоски-Питу“ во Прилеп, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во организација на движењето против хендикеп „Полио Плус“, денеска во просториите на прилепското средно економско училиште „Кузман Јосифоски-Питу“ во Прилеп, ...
  сите 58 | | | веќе видена