Континентал

  во

  34 годишниот Асмир Јаоски, синoт на градоначалникот на општина Пласница и сопственик на бензинските станици „Пуцко петрол“, Исмаил Јаоски, од редовите на ДУИ, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  34-годишниот Асмир Јаоски, синoт на градоначалникот на општина Пласница и сопственик на бензинските станици „Пуцко петрол“, Исмаил Јаоски, од редовите на ДУИ, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  34-годишниот Асмир Јаоски, синoт на градоначалникот на општина Пласница и сопственик на бензинските станици „Пуцко петрол“, Исмаил Јаоски, од редовите на ДУИ, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пред десетина дена ја имавме честа да бидеме гости на Мотоцентар и нивната несекојдневна презентација на новите гуми на марката Џенерал тајр (ГТ). Бевме дел од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Средба на здруженија и невладини организации од земјата со цел зачувување на традиционалното семејство со враќање на истото кон духовните и моралните вредности ...
  | | веќе видена

  Средба на здруженија и невладини организации од земјата со цел зачувување на традиционалното семејство со враќање на истото кон духовните и моралните вредности ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Средба на здруженија и невладини организации од земјата со цел зачувување на традиционалното семејство со враќање на истото кон духовните и моралните вредности ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Средба на здруженија и невладини организации од земјата со цел зачувување на традиционалното семејство со враќање на истото кон духовните и моралните вредности ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Група на српски работници кои на 22. февруари тргнала кон Чешка бидејќи им била ветена работа. Сепак работите не тргнале како што замислувале. Луѓето биле ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Група српски работници кои на 22 февруари заминале во Чешка за да почнат со ветената работа, се вратиле измамени и премрзнати од кратката авантура во таа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денес, во Кристалната сала во хотел Континентал, во 12 часот, беше претставена новата книга Композитни Системи за Надворешна Топлинска Изолација (КСиНТИ) ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На Ѕидот на сообраќајниот срам се појави фотографија на која се гледа огромна гужва и редици автомобили кај хотелот Континентал. Избегнувајте го овој дел од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На Ѕидот на сообраќајниот срам се појави фотографија на која се гледа огромна гужва и редици автомобили кај хотелот Континентал. Избегнувајте го овој дел од ...
  сите 26 | | | веќе видена

  На Ѕидот на сообраќајниот срам се појави фотографија на која се гледа огромна гужва и редици автомобили кај хотелот Континентал. Избегнувајте го овој дел од ...
  сите 28 | | | веќе видена