Конфедерацијата

  во

  Над двеста поранешни работници на велешка Порцеланка кои имаат извршни судски решенија за наплата на побарувања по основ на неисплатени плати и други ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Државата да ги обештети работниците од поранешната фабрика за порцелан од Велес, бара Конфедерацијата на синдикални организации на Македонија. На денешната ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Конфедерацијата на синдикални организации на Македонија (КСОМ) на денешниот состанок во големата сала на Општина Велес на кој присуствуваа голем број поранешни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Зголемувањето на платите на просветните работници да биде слично или исто како тоа кај вработените во градинките, побараа денеска претставниците на Независниот ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Албанската мафија се обидела базата Порто Палермо,на југот на албанското крајбрежје,да ја стави во функција и со подморница да шверцува кокаин од Јужна Америка ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Албанската мафија се обидела базата Порто Палермо, на југот на албанското крајбрежје, да ја стави во функција и со подморница да шверцува кокаин од Јужна ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Албанската мафија се обидела базата Порто Палермо,на југот на албанското крајбрежје,да ја стави во функција и со подморница да шверцува кокаин од Јужна Америка ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Албанската мафија се обидела базата Порто Палермо,на југот на албанското крајбрежје,да ја стави во функција и со подморница да шверцува кокаин од Јужна Америка ...
  сите 33 | | | веќе видена