Коневски

  во

  Петстотина граѓани, меѓу кои пратеници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, како и поранешни министри пред Основниот суд Скопје 1 му изразија подршка на поранешниот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Уставниот суд денеска ги одби претставките поднесени против Деталниот урбанистички план И10, со кој се предвидува изградбата на зградата кај Мајчин дом, ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Фатмир Етеми, инвеститотрот на деветкатницата што предизвика револт во Јане Сандански, истакна дека ќе продолжи да ја гради зградата, иако од локалната ...
  сите 50 | | | веќе видена

  По информацијата објавена во дел од медиумите дека зградата кај Мајчин дом во Аеродром нема да продолжи да се гради, 1Тв го контактираше инвеститорот Фатмир ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Инвеститорот на зградата кај Мајчин дом би бил обесштетен само за она што го платил за купување на земјиштето и платените комуналии, но не и за профитот, вели ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Жителите на Општина Аеродром денеска побараа од градоначалникот Златко Марин не само да ја стопира изградбата на 9-катницата каj Мајчин дом туку да се поведе и ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Нашето изгласување на ДУП-от И10 што се однесува на делот кај „Мајчин дом“ е причина што сме сега во опозиција, рече советникот во општина Аеродром, Климен ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, на денешната вонредна седница на Советот посветена на градбата кај „Мајчин дом“ истакна дека голем дел од ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, на денешната вонредна седница на Советот посветена на градбата кај „Мајчин дом“ истакна дека голем дел од ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Нашето изгласување на ДУП-от И10 што се однесува на делот кај „Мајчин дом“ е причина што сме сега во опозиција, рече советникот во општина Аеродром, Климен ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, на денешната вонредна седница на Советот посветена на градбата кај „Мајчин дом“ истакна дека голем дел од ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, на денешната вонредна седница на Советот посветена на градбата кај „Мајчин дом“ истакна дека голем дел од ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да го узурпирате и она парче зеленило што ни остана. Оваа градежна инвазија мора еднаш да заврши, гласно порачаа скопјани на вечерашниот ...
  сите 95 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Ивица Коневски го создадоа проблемот со изградбата на згради во општина Аеродром, велат од владејачкиот СДСМ како реакција на денешната изјава на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Стопирана е изградбата на деветкатницата во општина Аеродром. Иако вчера тврдеше дека нема решение, денеска градоначалникот Златко Марин вели дека инепкторите ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Стопирана е изградбата на деветкатницата во општина Аеродром. Иако вчера тврдеше дека нема решение, денеска градоначалникот Златко Марин вели дека инепкторите ...
  сите 102 | | | веќе видена