Колосеум

  во

  Големиот инквизитор – глобализмот. Ова е сега најважната и најдраматична тема на која треба да ѝ обрне внимание денес човекот, драг читателу, сè додека ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кетрин Зета-Џонс беше меѓу славните гости кои уживаа во модното шоу на Фенди до Колосеумот во Рим. Речиси целиот Колосеум гледаше во преубавата 49- годишна ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Анталија е главен град и центар во истоимениот регион, но исто така и економски, индустриски, културен, образовен и туристички центар во ова подрачје. Анталија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во срцето на италијанската престолнина, во близина од остатокот од древниот Римски форум, археолозите наишле на неверојатно откритие, на уште поневеројатен ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во срцето на италијанската престолнина, во близина од остатокот од древниот Римски форум, археолозите наишле на неверојатно откритие, на уште поневеројатен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во срцето на италијанската престолнина, во близина од остатокот од древниот Римски форум, археолозите наишле на неверојатно откритие, на уште поневеројатен ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во срцето на италијанската престолнина, во близина од остатокот од древниот Римски форум, археолозите наишле на неверојатно откритие, на уште поневеројатен ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во срцето на италијанската престолнина, недалеку од остатоците на древниот Римски форум, археолози наишле на неверојатно откритие и тоа сосема случајно, ...
  сите 7 | | | веќе видена