Кофи Анан

  во

  Поранешните премиери на Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со која им се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со која им се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Mакедонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со која им се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас, се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со која им се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас, се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 17 | | | веќе видена

  -Алексис Ципрас и Зоран Заев постигнаa дипломатски подвиг со постигнатиот договорот за повеќедеценискиот конфликт околу името на Македонија, давајќи многу ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со која им се ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Мунстер, 20 февруари 2020 (МИА) – Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Поранешните премиери на Северна Македонија и на Грција Зоран Заев и Алексис Ципрас се овогодишни добитници на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, со ...
  сите 26 | | | веќе видена