Кочо Рацин

  во

  Повеќе од еден месец, учениците во средните училишта во Велес наутро одат на училиште во нов термин, во 7.15 часот, место во 7.30, како што беше досега. Ова се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Светскиот ден за борба против дијабетисот беше причина во денешното интервју да разговараме со Претседателот на Сојузот на здруженија на дијабетичари во ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Неколку улици од Скопје утре ќе бидат под сообраќаен режим, поради најавениот протест од Семакедонски Национален конгрес, кој ќе се одржи пред Собранието на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поради протестот на Семакедонскиот национален конгрес, утре, 18 ноември, ќе биде блокиран сообраќајот на улиците пред и околу Собранието, соопшти МВР. „Во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поради протестот на Семакедонскиот национален конгрес, утре, 18 ноември, ќе биде блокиран сообраќајот на улиците пред и околу Собранието, соопшти МВР.„Во врска ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поради протестот на Семакедонскиот национален конгрес, утре, 18 ноември, ќе биде блокиран сообраќајот на улиците пред и околу Собранието, соопшти МВР. „Во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во библиотеката „Кочо Рацин“ во Кичево зголемени се формите и содржините на работа, а особено внимание им се посветува на културно-образовните активности, на ...
  сите 12 | | | веќе видена