Кочо

  во

  Очигледно на Заев многу нагло му дојде чист воздух на Алпите во Гармиш-Партенкирхен. Ако поседеше уште малце на чист воздух, можеби ќе ветеше и 2.000 километри ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на редовната 116-та седница ја усвои Предлог – програмата за реализирање на Планот за чист воздух за 2019 година. Имајќи ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Преку три концентрирани центри во светот, Македонија ќе ги презентира можностите кои ги нуди за странските инвеститори. Овие центри претставуваат модел кој ќе ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Владата се одржа заедничка прес-конференција на која премиерот Зоран Заев заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во Владата се одржа заедничка прес-конференција на која премиерот Зоран Заев заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во Владата се одржа заедничка прес-конференција на којашто премиерот Зоран Заев заедно со заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во Владата се одржа заедничка прес-конференција на којашто премиерот Зоран Заев заедно со заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во Владата се одржа заедничка прес-конференција на којашто премиерот Зоран Заев заедно со заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во Владата се одржа заедничка прес-конференција на којашто премиерот Зоран Заев заедно со заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во Владата се одржа заедничка прес-конференција на која премиерот Зоран Заев заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Зоран Заев, Кочо Анѓушев и Горан Сугарески после 2 цели години спиење и неработење ништо, нереализирање на ниту еден проект, треба да се засрамат и да прекинат ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Власта да прекине да промовира проекти на ВМРО-ДПМНЕ, побараа денеска од партијата. Партискиот портпарол, Димче Арсовски им порача на премиерот, Зоран Заев, ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Со почетокот на градежната сезона ќе почне забрзана изградба и рехабилитација на најголем дел од патната мрежа во Македонија во вкупна вредност од милијарда и ...
  сите 46 | | | веќе видена