Коцевски

  во

  Книгата раскази насловена „Четирите реки на Мишима“ од Огнен Коцевски, деновиве излезе од печат во Издавачката куќа „Макавеј“. Писателот Коцевски за МИА наведе ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Книгата раскази насловена „Четирите реки на Мишима“ од Огнен Коцевски, деновиве излезе од печат во Издавачката куќа „Макавеј“. Писателот Коцевски за МИА наведе ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На финален турнир, на државно првенство во женска одбојка во Велес ученичките од ООУ „Партенија Зографски“ направија голем успех, освоија 3 место. Пехарот и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На финален турнир, на државно првенство во женска одбојка во Велес ученичките од ООУ „Партенија Зографски” направија голем успех, освоија 3 место. Пехарот и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Велес, Аце Коцевски кој денеска на седница на Собранието на Асоцијацијата на градови од Македонија со архитектонско наследство во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Велес, Аце Коцевски кој денеска на седница на Собранието на Асоцијацијата на градови од Македонија со архитектонско наследство во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Две години поминаа откако СДСМ и ДУИ ја превземаа локалната и централната власт во речиси цела држава, и овој бран на неработење и пустош не го избегна и Велес ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Две години поминаа откако СДСМ и ДУИ ја превземаа локалната и централната власт во речиси цела држава, и овој бран на неработење и пустош не го избегна и Велес ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Две години поминаа откако СДСМ и ДУИ ја превземаа локалната и централната власт во речиси цела држава, и овој бран на неработење и пустош не го избегна и Велес ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Нелегалните таксисти од Велес побараа и тие да бидат дел од сообраќајниот систем. На трибината „Во каков Велес сакаме да живееме“ тие за првпат во јавноста го ...
  сите 33 | | | веќе видена

  „Три сина“ е песната првенче на Раде Младеновски, која заедно со спот беше промовирана во средата. Моќниот текст за оваа печалбарска песна, која досега никого ...
  | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) одлучи да покрене прекршочна постапка против директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) ...
  сите 152 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) одлучи да покрене прекршочна постапка против директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) ...
  сите 155 | | | веќе видена