Коце

  во

  Поминаа точно 30 години од емитувањето на серијата „Втората сменa, која се емитуваше на Македонската телевизија во 1988 година. Се сеќаваме на времињата кога ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Кавадарци почнаа Државни спортски игри за слепи лица, учествуваат десет екипи од здруженија од цела Македонија. Претседателот на кавадаречкото здружение, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со самото членство во ЕУ и НАТО добиваме пазар од од 500 милиони жители, добиваме полесен пласман и повисоки цени на нашите проозводи, добиваме повисоки ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Град Скопје ќе поднесе кривична пријава за претходното раководство предводено од градоначалникот Коце Трајановски за договор за давање под концесија на дел од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Град Скопје подготвува кривична пријава поради недозволен пренос на добиена концесија за поставување билборди од една на друга фирма. Кривичната ќе биде за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Целата снимка од надзорната расправа на собраниската Комисија за транспорт и врски беше пуштена во Основниот суд Скопје 1, во доказната постапка на предметот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Снимка од надзорната расправа на собраниската Комисија за транспорт и врски денес се гледаше во Основниот суд Скопје 1 во како дел од доказите за случајот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во Кривичен суд во тек е доказна постапка за рочиштето за Т.Н.Т - „Космос" на Фијат Цаноски, на кое што се репродуцира ДВД од собраниската надзорна расправа на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во Кривичен суд во тек е доказна постапка за рочиштето за Т.Н.Т – „Космос” на Фијат Цаноски, на кое што се репродуцира ДВД од собраниската надзорна расправа на ...
  сите 28 | | | веќе видена