Коалицијата

  во

  Претстојат претседателски избори, набзро и официјално почнува кампањата. Кои се вашите очекувања? Лазарев: Очекувам фер и позитивна кампања од сите кандидати ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Прес конференција, Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ и коалицијата, 24.03.2019, Скопје Почитувани граѓани, почитувани новинари, Потврда за тоа ...
  | | веќе видена | слични

  Под слоганот „Заедно напред”, кандидатот на владината коалиција, Стево Пендаровски ќе ја започне кампањата за шестите претседателски избори во нашата земја. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  „Од она што го слушнавме од работните групи дека нема никакво поместување во ставовите, знаете дека позицијата на СДСМ е јасна, недвосмислена и принципиелна, ...
  сите 194 | | | веќе видена

  „Потврда за тоа дека се движиме кон силна економија се пет клучни економски параметри. Под еден е растот на бруто домашниот производ од 3.7 проценти во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Под слоганот „Заедно напред“, кандидатот на владината коалиција, Стево Пендаровски ќе ја започне кампањата за шестите претседателски избори во нашата земја. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Под слоганот „Заедно напред“, кандидатот на владината коалиција, Стево Пендаровски ќе ја започне кампањата за шестите претседателски избори во нашата земја. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Под слоганот „Заедно напред“, кандидатот на владината коалиција, Стево Пендаровски ќе ја започне кампањата за шестите претседателски избори во нашата земја. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Под слоганот „Заедно напред“, кандидатот на владината коалиција, Стево Пендаровски ќе ја започне кампањата за шестите претседателски избори во нашата земја. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Слоганот на кампањата за кандидатот за претседател со број 3, Пендаровски, бил договорен на работна средба на Централниот изборен штаб на СДСМ и коалицијата на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Под слоганот „Заедно напред", кандидатот на владината коалиција, Стево Пендаровски ќе ја започне кампањата за шестите претседателски избори во нашата земја. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Исламска држава ја загуби целата територија во Ирак и Сирија што некогаш ја контролираше, но нејзиниот мистериозен самопрогласен калиф и натаму е во бегство. ...
  сите 12 | | | веќе видена