Клиничкиот

  во

  Вработените во Клинички центар „Мајка Тереза“ денеска ги прекинаа протестите кои ги почнаа во понеделникот поради зголемување на цената на паркингот во кругот ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Четиридневниот протест на вработените во Клиничкиот центар заврши. За околу две недели, синдикатот ќе преговара со премиерот Зоран Заев за изедначување на ...
  сите 209 | | | веќе видена

  1 За што ќе одат парите од прогресивниот данок што ни го воведува Владата на СДСМ? За платата на оној Александар Трајковски, советникот во Oпштина Гази Баба и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, на денешната Националната конференција за градоначалници „Децентрализација – Патот што претстои“, ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, на денешната Националната конференција за градоначалници „Децентрализација – Патот што претстои“, ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Синдикатот на клиничкиот центар го прекина протестот за покачените цени на паркинзите по договорот за средба меѓу Филиче и Заев Вработените во Клиничкиот ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Четиридневниот протест на вработените во Клиничкиот центар заврши. За околу две недели, синдикатот ќе преговара со премиерот Зоран Заев за изедначување на ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Градот Скопје се обиде да исправи неправда. Ја воедначи цената на паркингот на Клиничкиот центар со другите паркинг зони околу кои гравитираат други ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Градот Скопје се обиде да исправи неправда. Ја воедначи цената на паркингот на Клиничкиот центар со другите паркинг зони околу кои гравитираат други ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Градот Скопје се обиде да исправи неправда. Ја воедначи цената на паркингот на Клиничкиот центар со другите паркинг зони околу кои гравитираат други ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Градот Скопје се обиде да исправи неправда. Ја воедначи цената на паркингот на Клиничкиот центар со другите паркинг зони околу кои гравитираат други ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Скопје, 14 декември 2018 (МИА) – Градот Скопје се обиде да исправи неправда. Ја воедначи цената на паркингот на Клиничкиот центар со другите паркинг зони околу ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Прекинат е протестот и блокадата на паркингот на Клинички, со ветување од министерот за здравство Венко Филипче дека во тек е постапка да им се врати паркингот ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Четиридневниот протест на вработените во Клиничкиот центар заврши. За околу две недели, синдикатот ќе преговара со премиерот Зоран Заев за изедначување на ...
  сите 209 | | | веќе видена