Киро

  во

  Александар Василевски – Нинџа, осуден за настаните во Собранието на 27 април 2017 година, реагираше на ставовите изнесени од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан ...
  сите 41 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот план за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Александар Василевски – Нинџа, осуден за настаните во Собранието на 27 април 2017 година, реагираше на ставовите изнесени од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Министерот за култура Хусни Исмаили денеска оствари работна средба со амбасадорот на Бугарија во земјава Ангел Ангелов, на која заклучиле дека културните врски ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерот за култура Хусни Исмаили денеска оствари работна средба со амбасадорот на Република Бугарија во Република Северна Македонија, Ангел Ангелов. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Центар во интервју за весникот „Вечер“ вели дека цел им е барем еднаш дневно на семејствата што немаат што да јадат да им ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Учениците од трето и четврто одделение од ОУ „Киро Глигоров“ во општина Центар, заедно со своите професорки денеска ја посетија вила „Водно“ и се сретнаа со ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Како што соопшти Кабинетот на претседателот, во иднина се предвидува да се реализираат директни средби на граѓаните со претседателот Пендаровски. За време на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Учениците од трето и четврто одделение од ОУ „Киро Глигоров“ во општина Центар, заедно со своите професорки денеска ја посетија вила „Водно“ и се сретнаа со ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Учениците од ООУ „Киро Глигоров” од Скопје денеска ја посетија вила „Водно” по повод почетокот на активноста „ О творени денови во Кабинетот на претседателот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, Вила Водно, денеска го посетија ученици од ООУ „Киро Глигоров”, по повод почнувањето на активноста ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Учениците од ООУ „Киро Глигоров“ од Скопје денеска ја посетија вила „Водно“ по повод почетокот на активноста „Отворени денови во Кабинетот на претседателот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот Вила Водно, денеска го посетија ученици од ООУ „Киро Глигоров“, по повод почнувањето на активноста О творени денови во Кабинетот ...
  сите 35 | | | веќе видена