Кире

  во

  Виз Ер Скопски маратон годинава ќе се одржи на 4-ти мај, датумот е поместен поради одржување на претседателските избори Oрганизаторите одлучија годинава заради ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Визер ер Скопскиот маратон за првпат ќе се трча во сабота, откако организаторите беа принудени да го поместат терминот поради претседателските избори. Место на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Организаторите на Виз Ер Скопскиот маратон одлучија овогодишниот маратон да се одржи на 4-ти мај поради одржување на претседателските избори, чиј втор круг ќе ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Поради одржување на претседателските избори, чиј втор круг ќе се поклопи со првичниот датум на одржувањето на 15. издание на „Визер – Скопски маратон“, 5 мај, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Скопје, (1 2 .02.2019) Поради одржување на претседателските избори, чиј втор круг ќе се поклопи со првичниот датум на одржување на 15-то издание на Виз Ер ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Поради одржување на претседателските избори, чиј втор круг ќе се поклопи со првичниот датум на одржување на 15-то издание на Виз Ер Скопски маратон, 5. мај ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Поради одржување на претседателските избори, чиј втор круг ќе се поклопи со првичниот датум на одржување на 15-то издание на Виз Ер Скопски маратон, 5-ти мај ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Поради одржување на претседателските избори, чиј втор круг ќе се поклопи со првичниот датум на одржување на 15-то издание на Виз Ер Скопски маратон, 5-ти мај ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Поради одржување на претседателските избори, чиј втор круг ќе се поклопи со првичниот датум на одржувањето на 15. издание на „Визер – Скопски маратон“, 5 мај, ...
  сите 19 | | | веќе видена