Кинези

  во

  Луксузен хотел кој ќе биде отворен во вторник во Шангај нуди за гости со длабок џеп шанса за многу "длабок сон"".Хотелот "Интерконтинентал Шангај вондерленд" ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Влијателни личности во Германија се обидуваат да ја убедат Владата во Берлин да не дозволи кинески компании, како „Хуавеи“, да ја градат инфраструктурата за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Влијателни личности во Германија се обидуваат да ја убедат Владата во Берлин да не дозволи кинески компании, како „Хуавеи“, да ја градат инфраструктурата за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Влијателни личности во Германија се обидуваат да ја убедат Владата во Берлин да не дозволи кинески компании, како „Хуавеи“, да ја градат инфраструктурата за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Влијателни личности во Германија се обидуваат да ја убедат Владата во Берлин да не дозволи кинески компании, како „Хуавеи", да ја градат инфраструктурата за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Полицијата почнала да го истражува случајот откако на социјлните мрежи почнале да се појавуваат видео снимки од изживувањето на директорите. На снимките се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Помеѓу една петтина и една шестина од сите милијардери во светот веќе се Кинези и богатството им се зголемува, а новите претприемачи од Азија се вистински ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Еден млад новопечен богаташ од Кина се одлучил јавно да ја запроси својата девојка, но тоа му се одбило од глава бидејќи таа пред сите му рекла "не". Ја ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Млад богаташ јавно запроси девојка: „Омажи се за мене, имам пари!“, но кога го одби Еден млад новопечен богаташ од Кина одлучи јавно да запроси девојка, но тоа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Еден млад новопечен богаташ од Кина одлучи јавно да запроси девојка, но тоа му се удри во глава, кога таа пред сите му рече „не“. Ја пречека со балони, ружи, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Еден млад новопечен богаташ од Кина се одлучил јавно да ја запроси својата девојка, но тоа му се одбило од глава бидејќи таа пред сите му рекла "не". Ја ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Еден млад новопечен богаташ од Кина се одлучил јавно да ја запроси својата девојка, но тоа му се одбило од глава бидејќи таа пред сите му рекла "не". Ја ...
  сите 10 | | | веќе видена