КИЦ

  во

  Поради одлуката на Општина Центар да ја затвори читалницата „Славко Јаневски“, романите кои конкурираат за наградата „Роман на годината“ ќе се доставуваат во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поради одлуката на Општина Центар да ја затвори читалницата „Славко Јаневски“, романите кои конкурираат за наградата „Роман на годината“ ќе се доставуваат во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поради одлуката на Општина Центар да ја затвори читалницата „Славко Јаневски“, романите кои конкурираат за наградата „Роман на годината“ ќе се доставуваат во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности реагираше денеска поради затворањето на нејзините две читалници, особено на читалницата „Славко ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Општина Центар ги затвора читалниците „Славко Јаневски“ и „Ацо Шопов“ со фонд од околу 3.000 донирани книги затоа што нема предвидено пари за таа намена во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности реагираше денеска поради затворањето на нејзините две читалници, особено на читалницата „Славко ...
  сите 19 | | | веќе видена

  i Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности реагираше денеска поради затворањето на нејзините две читалници, особено на читалницата ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“ е непријатно изненадена од ненадејната вест за одлуката на Општина Центар за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во Културно информативниот центар на Република Македонија во Софија, вечерва со почеток од 18:30 часот, ќе се одржи предновогодишниот концерт „Мала Италија ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Двете најголеми косовски опозициски партии, Демократскиот сојуз на Косово (ЛДК) и Движењето Самоопределување (ВВ) најавија дека ќе се обратат до Уставниот суд ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Двете најголеми косовски опозициски партии, Демократскиот сојуз на Косово (ЛДК) и Движењето Самоопределување (ВВ) најавија дека ќе се обратат до Уставниот суд ...
  сите 91 | | | веќе видена