Кентаки

  во

  Холивудскиот актер Том Круз (58) уште во своите млади денови беше многу религиозен и сакаше да стане свештеник. Тој им се придружи на Францисконците и тоа беше ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Истовремено, се одржуваат и партиски примарни избори за шест конгресни места во Кентаки, и за други 26 конгресни места во Њујорк Денес се гласа во три сојузни ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Спикерот на претставничкиот дом, Ненси Пелоси, синоќа нареди да се симнат четири портрети на конфедеративни спикери на Претставничкиот дом. Протретите висеа во ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Спикерот на претставничкиот дом, Ненси Пелоси, синоќа нареди да се симнат четири портрети на конфедеративни спикери на Претставничкиот дом. Протретите висеа во ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Спикерот на претставничкиот дом, Ненси Пелоси, синоќа нареди да се симнат четири портрети на конфедеративни спикери на Претставничкиот дом. Протретите висеа во ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Спикерот на претставничкиот дом, Ненси Пелоси, синоќа нареди да се симнат четири портрети на конфедеративни спикери на Претставничкиот дом. Протретите висеа во ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Вкупниот број на заразени со коронавирус во САД надмина два милиони, а 14 држави и Порторико се соочуваат со рекордно зголемување на случаите во последните ...
  сите 350 | | | веќе видена

  Вкупниот број на заразени со коронавирус во САД надмина два милиони, а 14 држави и Порторико се соочуваат со рекордно зголемување на случаите во последните ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Вкупниот број на заразени со коронавирус во САД надмина два милиони, а 14 држави и Порторико се соочуваат со рекордно зголемување на случаите во последните ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Вкупниот број на заразени со коронавирус во САД надмина два милиони, а 14 држави и Порторико се соочуваат со рекордно зголемување на случаите во последните ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Вкупниот број на заразени со коронавирус во САД надмина два милиони, а 14 држави и Порторико се соочуваат со рекордно зголемување на случаите во последните ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Вкупниот број на заразени со коронавирус во САД надмина два милиони, а 14 држави и Порторико се соочуваат со рекордно зголемување на случаите во последните ...
  сите 297 | | | веќе видена